Bella Sky Spa - en oase af velvære

Bella Sky Spa er beliggende på AC Hotel Bella Sky Copenhagen i Ørestad. Der er adgang for både hotelgæster og ikke-hotelgæster.

Bemærk, at spaen er forbeholdt voksne (18+) og at børn (16+) kun må besøge spaen i følgeskab med en voksen. Se mere her.

Aqua Spa
Nyd vores Aqua Spa, hvor vi har tænkt fantastiske og ultimative oplevelser, der styrker krop og sjæl. Her finder du en lang række muligheder for afslapning og nydelse, så som koldt- og varmtvandsbassiner, Rain Sky brusere (effektbrusere), dampbad, sauna og - ikke mindst - vores isfontaine.

Spaophold, middag og drinks
Den unikke beliggenhed på Københavns største og mest spektakulære designhotel, giver også nogle helt særlige muligheder for ikke bare at nyde en velgørende pause i spaen med også at kombinere udsøgte spabehandlinger med hygge og samvær.

Det kunne for eksempel være at kombinere en tur i Bella Sky Spa med en overnatning eller middag - og måske slutte af med en afslappende drink. 

Let at komme hertil
AC Hotel Bella Sky og Bella Sky Spa ligger tæt på motorvejen og tilbyder gode parkeringsmuligheder (hotellets egen parkeringsplads) - og såvel Metro (Bella Center Station) som busser (Linie 30, 4A og 250S) kører lige til døren.

Bella Sky Spa er beliggende i stueetagen i tårn 2 (tårnet tættest på Bella Center) på AC Hotel Bella Sky. Det er muligt at benytte indgangen i Tårn 2, når den er åben. På andre tidspunkter benyttes hotellets hovedindgang: Gå forbi hotellets reception, op ad trappen og via 1. sal til tårn 2. Elevator kan også benyttes. Følg skiltene til spaen.

Se mere om AC Hotel Bella Sky her